Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
News
News
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Home ProductsBlood Clot Activator

CAS NO. 9045-22-1 Heparin Blood Clot Activator Pharmaceutical Raw Power

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certification
China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certification
As a distributor of hospital agent , your Blood Collection Tube Additives is very suit for my needs , i think we have establish a good business with each other , thank you !

—— Tony

I'm Online Chat Now

CAS NO. 9045-22-1 Heparin Blood Clot Activator Pharmaceutical Raw Power

CAS NO. 9045-22-1 Heparin Blood Clot Activator Pharmaceutical Raw Power
CAS NO. 9045-22-1 Heparin Blood Clot Activator Pharmaceutical Raw Power
video play

Large Image :  CAS NO. 9045-22-1 Heparin Blood Clot Activator Pharmaceutical Raw Power

Product Details:
Place of Origin: HUBEI,CHINA
Brand Name: DESHENG
Certification: ISO9001:2008
Model Number: Blood Clot Activator
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 10g
Price: Consult the latest quotation
Packaging Details: Plastic Barrel or Aluminium Film
Delivery Time: 1-3 days
Payment Terms: L/C, D/P, T/T, Western Union
Supply Ability: 3kg per week
Detailed Product Description
NAME: Lithium Heparin Potency: ≥150IU/mg
Molecular Formula: (C27H26N3S7Li9)nR Molecular Weight: 15000-19000
CAS NO.: 9045-22-1 Apperance: White Crystal Powxer
High Light:

Heparin Blood Clot Activator

,

CAS NO. 9045-22-1 Blood Clot Activator

,

CAS 9045-22-1 heparin in blood

major issues you need to know during the use of heparin;CAS NO.9045-22-1 Blood Clot Activator Pharmaceutical Raw Power

 

Several major issues you need to know during the use of heparin
Recently, with the approach of the Spring Festival, the prices of pigs, cattle and sheep have gradually increased. Our heparin products are mainly extracted from the small intestine and other tissues of animals such as pigs, cattle and sheep. The price of heparin itself is too high, and when the prices of raw materials are rising, one can imagine the price of heparin. Therefore, when we use heparin, we must learn more about the impact on it in different environments, so that it is beneficial to us in terms of cost and time.

CAS NO. 9045-22-1 Heparin Blood Clot Activator Pharmaceutical Raw Power 0
 

Product name Lithium Heparin
Formula (C27H26N3S7Li9)nR HS Code 30019010.00
Molecular weight 15000-19000 Cas no 9045-22-1
Structure CAS NO. 9045-22-1 Heparin Blood Clot Activator Pharmaceutical Raw Power 1 EINECS no 232-681-7
Potency 162IU/mg
pH Value 7.13
Appearance Powder Color White
Odor odorless Solubility ≥40%
Specific optical rotation +45.10° Color of solution Colorless
Nitrogen 2.4% Lithium 3.9%
Sodium 0.17% Sulphur 13.6%
Chloride ≤0.5% Heavy metal ≤30ppm
Calcium None Loss on drying ≤5.0%
Packing way O53 Packing size 10g/bottle
Danger classification R21-25-36/37/38 Safety classification S22-24/25-36-26
Application

Blood collection tube additive

 

1. Can the heparin anticoagulation tube be placed directly after blood sampling?
Answer: No, in order to ensure adequate blood anticoagulation, the heparin salt test tube must be inverted and mixed 5-8 times as soon as possible after the blood collection is completed. Especially when the blood collection environment temperature is higher than 25°C, the blood and heparin lithium must be mixed sufficiently in time, otherwise Easily lead to blood clotting or local clotting.
2. How long should it take to complete the test after blood collection for lithium heparin anticoagulation?
Answer: Heparin anticoagulation is not irreversible anticoagulation, so the test should be completed within 6 hours after blood collection from the lithium heparin anticoagulation test tube, otherwise it may cause errors in the test results.
3. What is the appropriate amount of heparin in the heparin tube?
Answer: Heparin may be involved in the metabolism of cell enzymes and ions, so the amount of heparin used may affect the test results. The added dosage of heparin should ensure the full and partial anticoagulation of the specimen, so as to ensure that most of the plasma indicators can be repeated within 6 hours, especially sensitive indicators such as AST, ALT, TBIL, DBIL, and GGT.
4. Can heparin be used together with separating gel?
Answer: Lithium heparin can be used together with the separation gel. The anticoagulation effect, siliconization of the tube wall, centrifugal conditions, and separation gel quality will all affect the blood separation effect. It is recommended to use with the blood separation gel produced by our company to obtain high-quality plasma samples.
5. What factors affect the titer of heparin?
Answer: The concentration of sodium chloride has an effect on the titer of heparin sodium; the amount of hydrogen peroxide has an effect on the titer of heparin sodium; and the oxidation time has an effect on the titer of heparin sodium.
6. Why do some lithium heparin tubes show tiny clotting fragments after blood sampling?
Answer: This is because the concentration of the local anticoagulant in the lithium heparin anticoagulant tube is too high, which causes part of the blood to enter the blood collection tube and cannot be fully mixed with the lithium heparin, which leads to some tiny clots. This may be caused by the failure to invert and mix the test tube in time after blood sampling.
7. What are the storage conditions for lithium heparin?
Answer: This product can be sealed and stored in a cool and dry place, protected from light and moisture. The aqueous solution of this product can be sealed and stored at 0-4°C in a sterile state, and the maximum shelf life should not exceed 7 days. It is recommended that the aqueous solution of this product be used immediately after preparation, and do not store it in a solution state for a long time. It is forbidden to use heparin lithium when there are foreign matter, abnormal smell, color and effective shelf life.
8. Can the heparin solution be used when it is cloudy?
Answer: When the lithium heparin solution appears turbid, it may be that the lithium heparin solution has been infected or deteriorated. Please do not continue to use it.

CAS NO. 9045-22-1 Heparin Blood Clot Activator Pharmaceutical Raw Power 2

Contact Details
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contact Person: Sales Manager

Tel: +8615071057538

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)